Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-06@14:20:15 GMT

ورود 500 دستگاه شتاب نگار زلزله به کشور

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۳۴۸۸۱

ورود 500 دستگاه شتاب نگار زلزله به کشور

تین‌نیوز | 

رئیس بخش زلزله شناسی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، گفت:تاکنون200 دستگاه شتاب نگار وارد کشور شده است و انتظار می رود با ورود 500 دستگاه دیگر، بخش زیادی از ایستگاههای شتاب نگاری زلزله به روزرسانی و تکمیل شوند.

به گزارش ایرنا، علی بیت الهی در خصوص برنامه نوسازی دستگاههای شتاب نگار زلزله، گفت: ۲۰۰ عدد از دستگاههای شتاب نگار پیش از شروع مجدد تحریم ها خریداری و وارد کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از آنجایی که خرید این دستگاهها جزو اهداف بشر دوستانه است، باقی دستگاههای خریداری شده نیز در حال ورود به کشور هستند و تحریم های جدید آمریکا اشکالی در برنامه ورود دستگاههای شتاب نگار وارد نخواهد کرد.

بیت الهی توضیح داد: دستگاههای شتاب نگاری برای برآورد خرابی و خسارت ناشی از زلزله مهم ترین دستگاههای مورد استفاده محسوب می شوند.

وی گفت: دستگاه ثبت زلزله نیز برای ثبت بزرگی زلزله و مکان آن می باشد که مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران متولی آن است.

بیت الهی با بیان اینکه تعداد ایستگاههای شتاب نگاری به دلیل ضرورت کار بیشتر است، گفت: در حال حاضرحدود هزار و۱۰۰ ایستگاه شتاب نگاری و ۱۵۰ ایستگاه لرزه نگاری در کشور وجود دارد.

به گفته بیت الهی، اغلب دستگاههای شتاب نگاری که در هزار و ۱۰۰ ایستگاه نصب بودند متعلق به ۳۰ سال پیش بود.

وی خبر داد که دستگاههای جدید قابلیت آپدیت دارند و مثل گوشی موبایل به روز می شوند.

بیت الهی با بیان اینکه نصب این دستگاهها در شهرهای مشهد، تبریز و کرمانشاه انجام شده است، گفت: از آنجایی که نصب این دستگاهها نیاز به ساخت ایستگاه دارد همزمان با عملیات وارد سازی دستگاههای شتاب نگار عملیات ساخت ایستگاه های مربوط در شهرها نیز انجام می شود.

رئیس بخش زلزله شناسی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی همچنین از نصب دستگاه شتاب نگار روی گسل شمال تبریز خبر داد و گفت: در گذشته روی گسل شمال تبریز هیچ دستگاهی نصب نبوده است. در چندین ایستگاه در شهر تهران نیز این دستگاهها نصب شده و برنامه به روزرسانی ما در حل تکمیل است.

وی افزود: انتظار می رود ۳۰۰ تا ۵۰۰ دستگاه دیگر هم به زودی وارد کشور شود تا بخشی از ایستگاههای ما به روز شوند.

به گفته بیت الهی، ایران زمانی در منطقه از لحاظ تعداد و کیفیت در جایگاه اول بود اما در حال حاضر این ترکیه است که صاحب بیشترین تعداد دستگاههای شتاب نگاری است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران دانشگاه تهران زلزله علی بیت اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۴۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • ورود مار سمی به کارگاهی در تهران | تماس کارگران وحشتزده با آتش‌نشانی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ورود مار سمی به کارگاهی در جنوب تهران
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • نجات ۱۰ گردشگر گرفتار در منطقه کوهستانی مُنگار
  • ورود سامانه جدید بارشی به همدان / فردا دمای سطح خاک به صفر می‌رسد
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم