Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: در کشور حدود ۱۵۰ ایستگاه شبکه زلزله نگاری وجود دارد که ۵ برابر شدن این ایستگاه‌ها برای ارزیابی دقیق‌تر الزامی است. تاریخ انتشار: 15:15 - 27 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۸۳۲۵

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: علی بیت اللهی با اشاره به اینکه شبکه لرزه نگاری که ارتباط مستقیمی با وقوع زلزله در کشور دارد توسط متخصصان داخلی طراحی شده است، گفت: چندین شبکه زلزله نگاری در کشور وجود دارد که یک شبکه آن مربوط به GPS است که حرکات گسل‌ها را شناسایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی ادامه داد: در کشور حدود ۱۵۰ ایستگاه شبکه زلزله نگاری در کشور وجود دارد که در مقایسه با بسیاری از کشور‌های مختلف بسیار کم است.

بیت الهی توضیح داد: باید حداقل تعداد ایستگاه‌های لرزه نگاری به ۵۵۰ برسد و برای ارزیابی دقیق‌تر باید ۵ برابر ایستگاه‌های فعلی باشد تا به حد استاندارد‌های مورد قبول شبکه‌های جهانی برسد.

رییس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: طبق برنامه ششم توسعه اعلام شده بود که باید شبکه شتاب نگاری گسترش یابد و با افزایش وقوع زلزله در مناطق مختلف میزان شناسایی آن بیشتر شود.

بیت الهی اضافه کرد: ۲ هزار ۲۲۹ شبکه شتاب نگاری وجود دارد که باید تعداد آن به ۳۰۰۰ ایستگاه برسد، البته بسیاری از آن‌ها قدیمی شده و باید متناسب با فناوری‌های روز دنیا تغییر کند.

رییس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: شبکه GPS برای شناسایی گسل‌های موجود بسیار مهم است که مسئولیت آن بر عهده سازمان نقشه برداری است، ولی متاسفانه تعداد آن‌ها بسیار کم است و باید حداقل در اطراف تهران پایه‌های لرزه نگاری و گسل‌ها بیشتر از این شبکه‌ها نصب شود.

بیت الهی با بیان اینکه آخرین آمار مرکز آمار که در سال ۹۵ منتشر شد، حدود ۲۳ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد که حداقل ۱۰ میلیون واحد از آن‌ها فاقد اسکلت‌ها مقاوم است و توان آن‌ها در برابر زلزله بسیار کم است.

وی گفت: باید با توجه به زلزله میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی در کشور افزایش یابد چرا که عدم مقاوم سازی واحد‌های مسکونی باعث وقوع خسارت‌های گسترده‌ای مانند کرمانشاه و بم می‌شود.

رییس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی اظهار کرد: مقاوم سازی و نصب اسکلت‌های بتنی مقاوم باعث می‌شود که میزان خسارت به واحد‌های مسکونی کاهش یابد که این خود نقش موثری در هزینه‌ها دارد.

وی تصریح کرد: دولت باید اقدامات لازم در راستای مقاوم سازی و بهسازی واحد‌های مسکونی به ویژه در مناطقی که دارای گسل را در دستور کار و اولویت‌های خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: نگرانی‌ها در خصوص وقوع زلزله در تهران تا چه میزان جدی است؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زلزله زلزله نگاری واحد های مسکونی مسکن و شهرسازی مقاوم سازی ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری شامگاه شنبه با حضور در بیست و سومین یادواره شهدای شهر آبسرد با اشاره به اینکه در حال ساماندهی اراضی هستیم که زمانی محل کشاورزی بوده اند و اکنون به باغ و ویلا تبدیل شده اند.

فخاری با اشاره به ارتقای آبسرد به بخش گفت: بخش شدن آبسرد در دستور کار است و نامه نگاری‌های لازم صورت گرفته و ما به این متوسل بودیم که انتخابات برگزار شود و پیگیری‌های لازم را کنیم که با توجه به اینکه حوزه سیاسی دولت نیز درگیر انتخابات است، پیگیری می‌کنیم و به حول و قوه الهی آبسرد تبدیل به بخش خواهد شد تا فرصتی برای رشد و توسعه منطقه باشد.

وی با اشاره به اینکه جمعیت پذیری هر منطقه باید تابع نظام باشد افزود: تبدیل وضعیت حوزه شهری در دستور کار است که با یک تمهیداتی به شورای عالی شهرسازی ارجاع شده تا بخش‌های بالادستی و محدوده شمالی آبسرد که در حریم شهر آبسرد هست به محدوده شهری اضافه شود تا این قابلیتی که دارد قانونمند کند و تخلفاتی که در حوزه ساخت و ساز وجود دارد و صدور اسناد مالکیت را حل و فصل کند.

استاندار تهران عنوان کرد: با توجه به جمعیت پذیری منطقه آبسرد در حوزه زیرساختی نیز باید تقویت شود.

کد خبر 6096645

دیگر خبرها

  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • استقلال و پرسپولیس در ایستگاه بیست و ششم؛ نوبت جبران سرخابی‌ها رسید
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • شهادت تعدادی از کودکان غزه در حمله موشک هدایت شونده صهیونیست‌ها
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز